Home Noord-Brabant Den Bosch Hondendieven schepten op op social media

Hondendieven schepten op op social media

De vijf dierenactivisten die zichzelf na een diefstal van zes beagles in het Brabantse Escharen, hebben na hun inbraak op internet zitten opscheppen op social media. Hierop kondigden zij aan zichzelf diezelfde dag nog aan te geven. Dit deden zij uiteindelijk in Amsterdam. De zes inbrekers werden na hun arrestatie door de politie Amsterdam over gebracht naar het bureau in Den Bosch. Ze zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Het gaat om een 35-jarige man uit Heiloo, een 44-jarige man uit ‘s-Gravenhage, een man van 50 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, een 44-jarige vrouw uit ‘s-Gravenhage en een 48-jarige vrouw uit het Belgische Aalst.l.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…