Home Noord-Holland Amsterdam Brute woningoverval Diemen

Brute woningoverval Diemen

Een dame is op zondagavond 31 maart bruut overvallen in haar woning op de Weerribben in Diemen. Het slachtoffer zit zondagavond, eerste Paasdag, nietsvermoedend in haar woonkamer als de deurbel gaat. Ze staat op, loopt naar de voordeur en opent deze. De man die voor de deur staat, duwt het slachtoffer naar binnen en hij sluit de deur. Het slachtoffer wordt door hem ernstig mishandeld onder andere in haar gezicht. De overvaller verlaat de woning met een geldbedrag en laat het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Een oplettende buurvrouw hoorde gestommel uit de woning van het slachtoffer komen. Zij is gaan kijken en zag dat een man deze woning verliet. Het is onbekend waarheen omdat de buurvrouw direct het slachtoffer te hulp is geschoten.

Het signalement van de dader is als volgt:
– Man
– Slank postuur
– ongeveer 1.90m
– ongeveer 24 jaar
– getinte huidskleur
– kort haar
– donkerkleurige gewatteerde jas

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…