Home Noord-Brabant Breda Onverzekerd, DNA-afgifte en belastingschuld bij één man

Onverzekerd, DNA-afgifte en belastingschuld bij één man

Een 38-jarige man uit Breda is dinsdagmorgen rond 11.00 uur aangehouden door twee agenten. Zij zagen de man rijden in een onverzekerde auto die opviel omdat hij volgepakt zat met plastic tassen. Bij navraag over de man bleek hij niet in het bezit van een rijbewijs, in een onverzekerd voertuig te rijden en een grote belastingschuld open te hebben staan. Ook werd hij nog gezocht om DNA af te komen geven. Al met al reden om de man direct aan te houden. De belastingdienst takelde zijn voertuig vanaf de Boeimeersingel.

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Politie onderzoekt twee explosies

De recherche is een onderzoek gestart naar twee explosies kort na elkaar de afgelopen nach…