Home Groningen Fietsster gewond bij aanrijding met vuilniswagen

Fietsster gewond bij aanrijding met vuilniswagen

Een 20-jarige vrouw uit Groningen is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding. De vrouw fietste over de Eikenlaan in Groningen in haar woonplaats toen zij werd geschept door een vuilniswagen. De vuilniswagen kwam vanuit de Kastanjelaan en reed naar de Esdoornlaan. Bij het passeren van de Eikenlaan is de fietsster over het hoofd gezien. Zij kwam onder de vuilniswagen terecht. De vrouw is met letsel aan onder anderen been en rug naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Laad meer Groningen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Groningen – Politie zoekt twee verdachten schietincident Bataviastraat Groningen

Op vrijdagavond 23 oktober komen er omstreeks 20:50 uur meerdere meldingen binnen. Bewoner…