Home Noord-Holland Amsterdam Snelle aanhoudingen na gewapende overval

Snelle aanhoudingen na gewapende overval

De politie heeft woensdagochtend twee mannen aangehouden die worden verdacht van een gewapende overval kort daarvoor op een verhuurbedrijf aan de Spaklerweg in Amsterdam. Bij de overval raakte niemand gewond. Twee mannen overvielen rond 11.45 uur de zaak. Nadat het personeel was bedreigd met een vuurwapen en mes ging het tweetal er met een onbekende hoeveelheid geld uit de kassa op een scooter vandoor. Getuigen zagen dat de verdachten vluchtten in de richting van metrostation Van der Madeweg. De politie was snel ter plaatse en kon kort daarop op het perron twee verdachten van 18 en 19 jaar aanhouden. Zij zijn ingesloten voor verhoor op het politiebureau.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Overleden vrouw in IJ: recherche houdt verdachte aan

Woensdagmiddag 29 november 2023 werd in het IJ het lichaam van een overleden vrouw aangetr…