Home Zuid-Holland Rotterdam Arrestant bijt agent

Arrestant bijt agent

Politiemensen zijn dinsdagmiddag om ongeveer 15.30 uur naar de Oppenheimstraat gereden omdat daar een man door een ruit in zijn woning zou zijn gevallen. Hij zou hevig bloeden. De 21-jarige man werd op het moment dat de agenten aankwamen al buiten behandeld door medewerkers van de GGD. Hij was zeer agressief en schopte en sloeg om zich heen. De politiemensen probeerden de man in bedwang te houden, maar hij beet letterlijk van zich af. Eén politieman liep een bijtwond op. Omdat het vermoeden bestaat dat de verdachte HIV-positief is, is de politieagent naar een ziekenhuis gegaan voor een onderzoek. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Coffeeshop beschoten, verdachte aangehouden

Rond middernacht is een coffeeshop op de Slaghekstraat beschoten. Familie van de eigenaar …