Home Noord-Holland Amsterdam Drie verdachten aangehouden na besmeuren muren en auto’s

Drie verdachten aangehouden na besmeuren muren en auto’s

Drie mannen zijn vrijdagavond aangehouden nadat ze betrapt waren op het besmeuren van twee auto’s en een muur aan de Punter. Bij de aanhouding werden verboden wapens en vuurwerk aangetroffen. Agenten hielden op de Punter een auto staande met daarin twee verdachten. Het tweetal bleek betrokken bij het aanbrengen van graffity op twee auto’s en een muur. Bij de controle die volgde, werden een ploertendoder, mes en een vleeshaak aangetroffen en in beslag genomen. Ook verschillende stukken vuurwerk en diverse verfspuitbussen en toebehoren werden in de auto aangetroffen. Een derde verdachte werd enige tijd later in de omgeving aangehouden. Tegen het drietal, 21 jaar uit Diemen en 19 en 21 jaar uit Amsterdam, is proces-verbaal opgemaakt. Zij werden zaterdagmiddag na afronden strafdossier heengezonden en moeten zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…