Home Noord-Holland Hilversum Mannen met inbrekersgereedschap aangehouden

Mannen met inbrekersgereedschap aangehouden

Twee mannen, 32 jaar uit Laren en 35 jaar uit Hilversum, zijn in de nacht van zondag 24 op maandag 25 maart op de P.C van den Brinkweg in Laren betrapt met inbrekergereedschap. Het duo is voor onderzoek meegenomen en heeft een bekeuring gekregen. Agenten stelden een onderzoek in toen twee verdachte personen in de omgeving van een woning aan de P.C. van den Brinkweg waren gesignaleerd. Het tweetal werd staande gehouden en toen er inbrekersgereedschappen werden aangetroffen, aangehouden. Uitgebreid onderzoek bracht geen inbraak aan het licht. Tegen de twee mannen is proces-verbaal opgemaakt voor het voorhanden hebben van inbrekersgereedschap en omdat geen van de mannen een geldig ID-bewijs bij zich had. Het gereedschap is in beslag genomen. Het woninginbrakenteam onderzoekt of de mannen, of het in beslag genomen gereedschap, bij een woninginbraak betrokken zijn geweest. Na verhoor, vaststellen identiteit en opmaken bekeuringen, zijn de twee mannen heen gezonden.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…