Home Flevoland Almere Auto rijdt door na aanrijdingen

Auto rijdt door na aanrijdingen

Zondagavond raakten aan de G.A Overdijkinkstraat in Almere twee geparkeerde auto’s beschadigd nadat een rode auto deze had geraakt. De bestuurder van de rode auto verliet de plaats aanrijding zonder zich kenbaar te maken. Rond 20.15 uur reed een rode auto, mogelijk een Volvo, tegen twee geparkeerde auto’s aan. Terwijl meerdere bewoners de aanrijding hoorden direct naar buiten keken, reed de besturder van de rode auto zonder te stoppen door.

Via 112 werd de aanrijding doorgegeven waarna drie politie-eenheden direct de wijde omgeving afzochten echter zonder resultaat. Ter plaatse zijn sporen van de veroorzakende auto veilig gesteld. De twee benadeelden hebben aangifte gedaan terzake verlaten plaats ongeval.

 

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…