Home Noord-Holland Amsterdam Botsing met vier auto’s

Botsing met vier auto’s

In de ochtend van dinsdag ontstond er een aanrijding waar vier auto’s bij betrokken waren. Rond 11.30 uur reed een 35-jarige automobilist uit Amsterdam vanuit Den Haag over de afrit van de Rijksweg A12 naar het verkeersplein Laagraven. Voor hem stonden drie auto’s te wachten voor een verkeerslicht. De bestuurder was door onbekende oorzaak niet in staat om op tijd te remmen en botste op zijn voorganger, een 43-jarige man uit Den Haag. Daardoor werd hij tegen de auto voor zich gedrukt, waar een 41-jarige vrouw uit Waddinxveen in zat. De vrouw botste weer op de auto die voor haar stond, waar een 34-jarige vrouw uit Zeist in zat. De Amsterdammer is voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De andere betrokkenen raakten niet gewond bij de botsing.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…