Home Noord-Brabant Breda Dievegge verstopt zich op toilet van café

Dievegge verstopt zich op toilet van café

Een 32-jarige Griekse is woensdag rond 08.30 uur door een interieurverzorgster op het toilet van een café aan de Boschstraat in Breda aangetroffen. Ze had een flesje Spa en een flesje bier leeg gedronken. In haar fouillering had ze klein geld, een Mars en een rol stophoest die ze vermoedelijk uit het café had gestolen. Ze staat bekend als veelpleegster en wordt conform afspraken met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De eigenaar van het café deed aangifte. Hij had op camerabeelden gezien dat de vrouw rond 03.00 uur vannacht achter de bar liep en verschillende kastjes opende. De schoonmaakster heeft ook een verklaring afgelegd. Zij vertelde dat ze met haar man was en ontdekte dat een van de toiletten was afgesloten. Ze had toen met een schroevendraaier de deur geopend en toen de vrouw ontdekt,die daarop tegen haar riep: “I want to get out”. Vervolgens is de politie gebeld waarna de verdachte werd aangehouden. Kennelijk is zij gedurende de openstelling van het café binnen gekomen en niet ontdekt bij het afsluiten.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…