Home Noord-Holland Amsterdam Getuigen gezocht van brandstichting Halvemaansteeg

Getuigen gezocht van brandstichting Halvemaansteeg

De politie is op zoek naar getuigen van een brandstichting in de Halvemaansteeg in Amsterdam. Op dinsdag 26 februari stak een man daar een toegangsdeur van een coffeeshop in brand. Op de camerabeelden is te zien hoe de verdachte, rond 05:55 uur vanaf de Amstel de Halvemaansteeg inrijdt op een damesfiets. Deze damesfiets was voorzien van gekleurde fietstassen. De man zette zijn fiets neer en liep vervolgens wat rond. Enkele ogenblikken later was er een behoorlijke steekvlam te zien bij de coffeeshop in de straat. Nog voor de brandweer arriveerde, was de brand vanzelf al uit gegaan. De brand beschadigde alleen de toegangsdeur van de coffeeshop.

 

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…