Home Utrecht Amersfoort Verkeerscontrole op de Nieuws Poort

Verkeerscontrole op de Nieuws Poort

Op woensdag hield de politie, samen met belastingdienst, een controle op de Nieuwe Poort. Tussen 15.00 en 23.00 uur controleerden de agenten het passerende verkeer. Er werd ook gebruik gemaakt van een ANPR-auto waarbij kentekens op een snelle wijze werden gescand en gecontroleerd.

Na afloop van de controle bleek dat er 8 bekeuringen voor diverse overtredingen waren geschreven, twee openstaande boetes waren geïnd (1500 euro), twee verdachten waren aangehouden voor heling van autoradio’s en het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. Door de belastingdienst werd op 21 auto’s beslag gelegd. De beslaglegging leidde tot het incasseren van 7280 euro aan openstaande belastingschulden.

 

Laad meer Amersfoort

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…