Home Utrecht Man rijdt achter op stilstaand verkeer A12

Man rijdt achter op stilstaand verkeer A12

Een 40-jarige automobilist uit Bodegraven is woensdagochtend gewond geraakt nadat een andere auto hem van achteren op de afrit A12 Laagraven aanreed. Rond 09.10 uur reed een 42-jarige automobilist uit Beverwijk, door nog onbekende oorzaak, achterop een voor de verkeerslichten stilstaande auto op de A12 afslag Laagraven. De bestuurder van de stilstaande auto raakte gewond en is met letsel aan schouder en rug naar een ziekenhuis overgebracht. In het ziekenhuis is de schouder van de man uit Bodegraven weer in de kom gebracht. De toedracht van de aanrijding wordt onderzocht. De afrit werd ruim een uur voor het overige verkeer gestremd. Beide auto’s zijn met fikse schade afgesleept. De Beverwijker bleef ongedeerd en is als verdachte gehoord.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…