Home Noord-Holland Amsterdam Aanhouding dankzij alerte bewoners

Aanhouding dankzij alerte bewoners

De politie hield woensdagmiddag een 22-jarige man uit Amsterdam aan dankzij alerte getuigen. Via de meldkamer kwam een melding van een verdachte situatie binnen. Vier jongens liepen door verschillende tuinen heen aan de Prelude in Zaandam. De politie deed een Burgernetactie uit en gaf het kenteken van de auto, waarmee de jongens gezien waren, door waarop bruibare tips binnen kwamen. Agenten zochten in de omgeving en zagen het voertuig rijden op de Aubade in Zaandam en hielden de enige inzittende aan. Hij kon zich niet legitimeren en is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – mishandeling in tram – Osdorpplein – Amsterdam

Nietsvermoedend in de tram stappen en vervolgens met grof geweld mishandeld worden: het ov…