Home Gelderland Beloning van 15.000 euro bij gouden tip

Beloning van 15.000 euro bij gouden tip

De Hoofdofficier van Justitie heeft in het onderzoek naar de dood van Kevin America een beloning van 15.000 euro in het vooruitzicht gesteld als een tip leidt tot de veroordeling van de dader of daders. Dinsdagavond werd uitvoerig stil gestaan bij deze zaak. Kevin werd op zaterdag 29 december vorig jaar, bij zijn huis beschoten en stierf op weg naar het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Er is politie en justitie er veel aan gelegen om deze zaak op te lossen. De uitzending van Opsporing Verzocht van afgelopen dinsdag 12 maart, waarin aandacht werd besteed aan de dood van Kevin America heeft tot op heden twee tips opgeleverd. Eén van de passanten waar de politie naar op zoek was heeft zich bij de politie gemeld.

 

Laad meer Gelderland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Bennekom – Onderzoek naar stroperij brengt politie bij verdachte

De politie heeft woensdagavond een 18-jarige man uit de Rhenen aangehouden op verdenking v…