Home Noord-Brabant Oss Mobiele Eenheid zoekt omgeving plaats delict af

Mobiele Eenheid zoekt omgeving plaats delict af

Een sectie van de Mobiele Eenheid heeft vrijdag de omgeving van de plaats delict van het schietincident van donderdag afgezocht. Omdat de politie nog in het duister tast over wat er gebeurd is wordt de grotere omgeving afgezocht naar sporen die de dader of daders in de vlucht achter gelaten zouden kunnen hebben. De melding van het schietincident kwam kort na 8.30 uur binnen bij de hulpdiensten. Helaas bleek ter plaatse dat de vrouw, 30 jaar uit Berghem, was overleden.

De politie is direct een grootschalig onderzoek gestart. Er wordt sporenonderzoek gedaan in en om het appartementencomplex en dit zal nog zeker tot vrijdagmiddag duren. Ook een buurtonderzoek maakt hier deel van uit. In de omgeving is gezocht naar een verdachte, maar er is niemand aangetroffen. Over de toedracht is nog niets bekend. De politie hoort verschillende getuigen en houdt op dit moment nog alle opties open.

Laad meer Oss

Geef een reactie

Bekijk ook

Oss – Verkeersruzie loopt uit de hand: zeven aanhoudingen

In Oss liep een verkeersruzie zaterdagavond volledig uit de hand. Op de Willibrordusweg bo…