Home Noord-Brabant Tilburg Tilburger (25) aangehouden na ernstige bedreigingen ex-vriendin

Tilburger (25) aangehouden na ernstige bedreigingen ex-vriendin

De politie heeft donderdagavond rond 21.50 uur in zijn auto op de Nicolaas Knipstraat een 24-jarige Tilburger aangehouden omdat hij via de telefoon diverse keren zijn 25-jarige ex-vriendin met de dood bedreigd zou hebben. Zij hebben kennelijk een conflict over de omgangsregeling met betrekking tot de drie kinderen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De bedreigingen via de telefoon waren dermate ernstig dat de politie besloot om direct in te grijpen. Agenten signaleerden hem rijdend in zijn auto waarna hij werd aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Getuigen gezocht van beroving in Haskerlandstraat Tilburg

De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk getuigen zijn geweest van een ber…