Home Noord-Brabant Kempen Hennepkwekerij en drogerij aangetroffen in Steensel

Hennepkwekerij en drogerij aangetroffen in Steensel

De politie heeft maandagmorgen onder een woning aan de Weverstraat in Steensel een hennepdrogerij aangetroffen. Er was bij de politie informatie binnen gekomen dat er in die woning een hennepkwekerij zou zitten. De politie is op maandagmorgen de woning binnen gegaan. Er werd niemand aangetroffen maar onder de woning trof de politie en hennepkwekerij aan. Er stonden echter geen planten, wel lag er meer dan 10 kg aan toppen te drogen. Ook bleek dat er illegaal stroom werd afgetapt. Het elektriciteitsbedrijf heeft de stroom afgesloten. De spullen van de kwekerij en de toppen zijn in beslag genomen. Er wordt een onderzoek ingesteld.

Laad meer Kempen

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven, Eindhoven – Gewapende overval op pizzeria in Bureau Brabant

Vanavond vragen we uw hulp in bij een gewapende overval op een pizzeria in Veldhoven. Met …