Home Gelderland Arnhem Vrouw aangehouden voor betalen met vals geld en belediging

Vrouw aangehouden voor betalen met vals geld en belediging

In de nacht van zaterdag op zondag is een 28-jarige vrouw uit Ede aangehouden bij een uitgaansgelegenheid aan de Varkensstraat in Arnhem. Ze probeerde daar te betalen met vals geld. De Edese was in het bezit van twee valse briefjes van vijftig euro. Ze probeerde hiermee te betalen. Tijdens het overbrengen van de verdachte naar politiebureau, beledigde ze een politieagent. Hierop werd zij ook voor belediging aangehouden. Het briefgeld werd in beslag genomen voor nader onderzoek. De eigenaar van de horecagelegenheid heeft aangifte gedaan en tegen de vrouw wordt voor de twee strafbare feiten proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…