Home Zuid-Holland Zoetermeer Politie zoekt getuigen vechtpartij en vernielingen Zoetermeer

Politie zoekt getuigen vechtpartij en vernielingen Zoetermeer

De politie hield zondagochtend 23 juni drie Zoetermeerders aan voor openbare dronkenschap en het belagen van agenten op de Amsterdamstraat in Zoetermeer. De Zoetermeerders hadden eerder die avond vermoedelijk auto’s vernield. De politie zoekt getuigen.

De politie ontving rond 02.30 uur een melding van een vechtpartij voor de ingang van de horecagelegenheid op de Amsterdamstraat. Agenten wisten de betrokkenen te kalmeren en weg te sturen. Ongeveer een half uur later kreeg de politie opnieuw een melding van een vechtpartij. Op basis van het verkregen signalement bleek het om dezelfde groep mannen te gaan. De 23-jarige Zoetermeerder en 19- en 18-jarige Hagenaars hadden vermoedelijk auto’s vernield op de Nederlandlaan en op de terugweg belandden zij, bij de horecagelegenheid, wederom in een vechtpartij. Politieagenten probeerden de groep tot bedaren te brengen. De verdachten probeerden dit te verhinderen en belaagden de agenten. Twee agenten raakten hierbij lichtgewond, zij deden aangifte. De 23-jarige Zoetermeerder liep letsel op aan zijn kaak. Hij ligt nog in het ziekenhuis en wordt daarna aangehouden.

Laad meer Zoetermeer

Geef een reactie

Bekijk ook

Zoetermeer – Drie aanhoudingen na poging bedrijfsinbraak

Een getuige belde zondagochtend 7 oktober omstreeks 5:00 uur de politie om een inbraak te …