Home Noord-Brabant Kempen Veldhoven, Aarle-Rixtel – Gewelddadige diefstal met dure telefoons als buit a.s. maandag in Bureau Brabant

Veldhoven, Aarle-Rixtel – Gewelddadige diefstal met dure telefoons als buit a.s. maandag in Bureau Brabant

Aanstaande maandag in Bureau Brabant aandacht voor een gewelddadige diefstal bij een telefoonzaak in Veldhoven. Vier mannen gingen er vandoor met dure telefoons. En vragen we uw hulp bij de diefstal van een winkelwagen vol met boodschappen bij een supermarkt in Aarle-Rixtel.

Veldhoven – gewelddadige diefstal

Op 18 augustus rukken vier mannen met veel geweld telefoons van de muur bij de voormalig T-Mobile winkel in het Citycentrum in Veldhoven. Voor de verkoper een hele nare ervaring, waarbij hij zich ernstig geïntimideerd en bedreigd heeft gevoeld, en waar hij nog steeds last van heeft.We laten duidelijke beelden zien van de vier verdachten. Weet u meer over deze zaak? Laat het weten!

Aarle-Rixtel – winkeldiefstal

Een winkelwagen vol met boodschappen werd zonder schaamte en zonder af te rekenen een supermarkt aan de Kanaaldijk uitgereden door twee mannen. Alle informatie om deze mannen te vinden is welkom! Wie (her)kent deze mannen en zet ons op het juiste spoor?

Kijk en help mee! Bureau Brabant wordt elke maandag vanaf 17.00 uur uitgezonden bij Omroep Brabant en daarna tot en met dinsdagmiddag regelmatig herhaald. De beelden zijn na de uitzending ook online en op onze social mediakanalen te zien. 

Laad meer Kempen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …