Home Noord-Brabant Eindhoven Man aangehouden voor straatroof

Man aangehouden voor straatroof

De politie heeft woensdagmorgen rond 7.00 uur een 16-jarige Eindhovenaar aangehouden in zijn woning. De jongen wordt verdacht van betrokkenheid bij een straatroof op zaterdagavond rond 19.00 uur aan de Hoogstraat in Eindhoven. Daar werden toen twee jongens van 17 en 15 jaar uit Waalre beroofd van hun telefoons en een geldbedrag. De twee daders spraken hen aan, toonden een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eisten het geld en de telefoons. Vervolgens gingen de daders er vandoor. Onderzoek van de politie leidde tot de aanhouding van 16-jarige verdachte. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…