Home Noord-Brabant Breda Winkeldief na zoekactie aangehouden in Breda

Winkeldief na zoekactie aangehouden in Breda

Een 46-jarige veelpleger uit Breda is dinsdag rond 11.30 uur in een warenhuis op de Karrestraat betrapt op winkeldiefstal. Hij vluchtte maar werd na een zoekactie door de politie alsnog aangehouden. Hij is conform afspraken met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Een beveiliger zag dat de dief op de afdeling kinderkleding een blouse pakte en dit meenam naar een andere stelling. Daar trok hij het prijskaartje van het kledingstuk. Vervolgens stopte hij de blouse, ter waarde van 14,95 euro, in een papieren tas. Hierna liep hij zonder af te rekenen via de uitgang Barones naar buiten. Daar werd hij aangesproken door een andere beveiliger van de winkel. Hij gooide de tas in het gezicht van de bewaker en rende daarop de Nieuwstraat in, waar hij ter hoogte van de supermarkt op een fiets sprong. Agenten hebben de dief na een zoekactie op de Zaart aangehouden. Hij wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…