Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Gezocht – Overval op Kruidvat

Eindhoven – Gezocht – Overval op Kruidvat

Op woensdagavond 1 mei 2019, tegen acht uur, werd een filiaal van Kruidvat aan het Cassandraplein overvallen door twee, waarschijnlijk jonge daders. Ze bedreigen een medewerkster en doen een graai in de kassa, waarna ze met een paar honderd euro vertrekken. We hebben camerabeelden waarop de overval te zien is.

Op de beelden ziet u hoe twee waarschijnlijk jonge overvallers een filiaal van Kruidvat in Eindhoven overvallen. De EEN in blauw regenpak met nylonkousen over zijn schoenen, de ander met zijn jas waarschijnlijk binnenstebuiten en vuilniszakken over zijn voeten. Gewapend met een mes lukt het ze een medewerkster de kassa te laten openen. Ze doen allebei een graai in de kassa en gaan er met bijna 300 euro weer vandoor. Rennend gaan ze er vandoor. In een parkje verderop dumpen ze hun kleding en vluchten dan verder. Op de fiets, met groene bomberjacks aan. Ze moeten snel gevonden worden, voordat ze het misschien ergens anders nog een keer proberen. U kunt helpen!

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Straatrover slaat vrouw knock-out en berooft haar van haar tas

Een 53-jarige Tilburgse werd afgelopen nacht knock-out geslagen door een straatrover. Toen…