Home Friesland Leeuwarden Fietser gewond na aanrijding

Fietser gewond na aanrijding

Bij een aanrijding op de Lange Marktstraat is woensdag aan het einde van de ochtend een 79-jarige fietser uit Leeuwarden gewond geraakt. De man wilde de straat oversteken maar zag daarbij een naderende auto over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg, waarbij de fietser ten val kwam. De man liep daarbij letsel op aan zijn schouder en werd daarom per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in de stad. Bureau Verkeersongevalsanalyse heeft ter plaatse onderzoek verricht..

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Politie zoekt filmende omstanders van ernstige mishandeling agent in Leeuwarden

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 september is in de binnenstad van Leeuwarden een …