Home Noord-Brabant Eindhoven PSV E2 kampioen

PSV E2 kampioen

PSV E2 is zaterdag kampioen geworden in de uitwedstrijd tegen Roda JC. De voetballertjes onder de 10 jaar wonnen de wedstrijd met 0-3, door doelpunten van Jesper de Laat, Nassim Achenteh en topscorer Joris Verschut. Het team van trainer Willem Weijs wist in 20 wedstrijden 55 punten te behalen. In die 20 wedstrijden werd maar liefst 165 het net getroffen, waaromder 39 doelpunten door Joris Verschut. PSV E2 kreeg in die 20 wedstrijden overigens maar 37 doelpunten tegen, waarmee een positief doelpuntensaldo van maar liefst 128 doelpunten voor werd behaald. De E2 van PSV is wat betreft de verdediging ook een groot voorbeeld voor de A-selectie.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…