Home Overijssel Deventer Paasvuren in Deventer wel toegestaan

Paasvuren in Deventer wel toegestaan

Burgemeester A.P. Heidema heeft zaterdag besloten dat de Paasvuren in de gemeente Deventer wel door mogen gaan. De Paasvuren worden traditiegetrouw ontstoken op 1e Paasdag. Vanwege het veranderde weerbeeld door de natte sneeuw is de brandweer van mening dat het nu wel verantwoord is de Paasvuren af te steken. De eerder afgegeven ontheffingen, die later zijn ingetrokken, zijn nu weer van kracht. De gemeente heeft nog niet alle aanvragers kunnen bereiken. Mochten aanvragers vragen hebben, dan kunnen zij contact opnemen met de meldkamer van de brandweer, tel.  055 53 99 704.

Een aantal organisatoren heeft aangegeven dat zij nog niet weten of hun Paasvuur door kan gaan. Zij weten nog niet of zij het georganiseerd krijgen. Bezoekers van Paasvuren wordt aangeraden via Twitter, Facebook en websites de berichten van de organisatoren in de gaten te houden.

Laad meer Deventer

Geef een reactie

Bekijk ook

Deventer – Gezocht – Inbraak in woning

Op 12 december wordt er tussen 10:00 en 10:45 uur ingebroken in een woning aan de Van Lith…