Home Noord-Brabant Eindhoven Vrijwilligersacademie voor vrijwilligers van Eindhoven van start

Vrijwilligersacademie voor vrijwilligers van Eindhoven van start

Op 2 april start de Vrijwilligersacademie, een platform dat deskundigheidsbevordering biedt aan alle vrijwilligers van Eindhoven. Er wordt een scala aan workshops geboden, een aanbod dat voor iedereen interessante kennis biedt. Er wordt een steeds groter beroep gedaan op vrijwilligers door de samenleving. De vraag naar vrijwilligers wordt niet alleen groter, ook wordt er meer kwaliteit verwacht van de vrijwilligers. Vrijwilligerspunt ondersteunt de vrijwilligers van Eindhoven in hun taak, onder andere door het aanbieden van deskundigheidsbevordering in de Vrijwilligersacademie. Er zijn zowel offline als online diverse workshops te volgen. Bijvoorbeeld op gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en vakspecifieke zaken. De reeds geplande workshops zijn voor vrijwilligers gratis te volgen.

Om vrijwilligers in hun taak te helpen en ze te waarderen om hun inzet, is Vrijwilligerspunt op zoek gegaan naar partners in de stad die hun kennis ter beschikking willen stellen. Ondernemers doen vanuit maatschappelijke betrokkenheid mee en bieden workshops aan, Rotary Eindhoven-Welschap is betrokken bij de organisatie en ook vrijwilligersorganisaties stellen hun kennis beschikbaar aan een grotere groep vrijwilligers zodat de vrijwilligers van Eindhoven zich nog verder kunnen ontwikkelen.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…