Home Cultuur Theater Zuidplein presenteert verfrissende comedytrain-talenten René van Meurs en Tim Fransen

Theater Zuidplein presenteert verfrissende comedytrain-talenten René van Meurs en Tim Fransen

Vrijdag 5 april 2013 laat Theater Zuidplein je graag kennismaken met ultra-vers cabarettalent. Dit keer uit de kweekvijver van Comedytrain; al meer dan vijftien jaar het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. Als hoofdact staat op het podium: René van Meurs, dé grote winnaar van Cameretten 2012. Maar René komt niet alleen,hij neemt de nieuwste aanwinst van Comedytrain, Tim Fransen, mee. Hij verzorgt het voorprogramma. Geniet deze avond van twee stand-upkanjers en waag tussendoor een dansje tijdens de pauze-party! Aanvang 20.15 uur.

René van Meurs begint zijn cabaretavontuur in 2006 bij het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival en wint daar zonder enige podiumervaring de publiekprijs. In 2007 doet René auditie bij Comedytrain en wordt direct aangenomen. Al snel ontwikkelt hij zich met zijn frisse stijl en adembenemend tempo tot een publieksfavoriet. Tegenwoordig dubbelt hij met o.a. Theo Maassen en Daniël Arends. Afgelopen november deed René mee aan het Rotterdamse cabaretfestival Cameretten, waar hij zowel de publieks- als de juryprijs mee naar huis nam.

Tim Fransen is de nieuwste aanwinst van Comedytrain, maar geenszins een groentje. Een jaar na zijn eerste comedy-optreden won hij op zijn 19e zowel de jury- als de publieksprijs van het AKF Stand-up Comedy Concours. Ook bij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival in 2010 sleepte hij beide prijzen in de wacht. In 2011 werd Tim aangenomen bij Comedytrain. Op het Toomlerpodium vindt hij het perfecte en buitengewoon grappige midden tussen zijn Urban roots en zijn zwaar intellectuele kant.

Laad meer Cultuur

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Coffeeshop beschoten, verdachte aangehouden

Rond middernacht is een coffeeshop op de Slaghekstraat beschoten. Familie van de eigenaar …