Home Noord-Brabant Eindhoven Verdachte van woninginbraak aangehouden

Verdachte van woninginbraak aangehouden

Op de Mauritsstraat is dinsdagavond rond 22.20 uur een 36-jarige man uit Grave aangehouden. Hij wordt er van verdacht die avond ingebroken te hebben bij een woning aan de Ploegstraat in Eindhoven. Bij deze woninginbraak werd onder andere een gitaar weggenomen. Gealarmeerde agenten zagen even verderop de verdachte lopen met een gitaar. De man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. De verdachte word aanstaande vrijdag voorgeleid aan de Rechter Commissaris.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…