Home Gelderland Wageningen Groep jongeren zorgt voor overlast

Groep jongeren zorgt voor overlast

Dinsdagavond zorgde een groep jongeren aan de Hollandseweg voor veel overlast. Twee mannen van 18 en 19 jaar uit Wageningen werden aangehouden. De groep zorgde voor veel overlast, omdat ze naar een feest wilden waar ze niet naar binnen mochten. De politie werd ingeschakeld, omdat ze niet weg gingen. Politiemensen spraken de groep aan en vroegen hen te vertrekken. Hierop ging de groep in discussie met de politiemensen. De 19-jarige bleef naar de politiemensen toe komen. Toen ze hem meerdere malen gewaarschuwd hadden, bleef hij de discussie aan gaan. Hierop werd de 19-jarige aangehouden voor het niet voldoen aan een gegeven bevel. De 18-jarige schold politiemensen meerdere malen uit. Hij werd aangehouden voor belediging.

Laad meer Wageningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Eerste vijf gemeenten krijgen toestemming voor bijstandsexperimenten

De gemeenten Groningen en Ten Boer, Wageningen, Tilburg en Deventer krijgen toestemming va…