Home Noord-Brabant Eindhoven Anna ontvangt ruim 3.450 bezoekers op open dag

Anna ontvangt ruim 3.450 bezoekers op open dag

Ruim 3.450 bezoekers hebben tijdens de open dag bezocht die zaterdag werd georganiseerd door de St. Anna Zorggroep. De open dag vond plaats in het kader van de landelijke Open dag van de Zorg; elk jaar op de derde zaterdag van maart. De organisatie kijkt terug op een sfeervolle, zeer geslaagde open dag.

De bezoekers ontvingen een uitgebreid aanbod aan zorggerelateerde informatie, demonstraties en activiteiten. Deze waren gericht op activiteiten binnen het St. Anna Ziekenhuis, alsook binnen de woonzorgcentra van Ananz en medisch sportgezondheidscentrum TopSupport. Ook vele jonge bezoekers bezochten het Anna en deden actief mee aan de voor hen georganiseerde activiteiten. In 2012 bezochten 3.280 personen de open dag van de St. Anna Zorggroep en in 2011, 3.100 personen.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…