Home Limburg Venlo Politie onderzoekt gewapende overval in Blerick

Politie onderzoekt gewapende overval in Blerick

De politie onderzoekt een gewapende overval op een winkel aan de Burgemeester Coenegrachtstraat in Blerick. Zaterdagmiddag rond 16.45 uur kwam een jongen in de leeftijd tussen de 13 en 15 jaar de winkel binnen. Hij bedreigde een medewerkster met een vuurwapen en eiste geld. Hij vluchtte met een onbekend geldbedrag te voet via een brandgang aan de Burgemeester Coenegrachtstraat in de richting van de Vastenavondkampstraat. Hij was gekleed in een donkere jas met capuchon, had een rode sjaal voor het gezicht en een witte draagtas bij zich. Er raakte niemand gewond.

Laad meer Venlo

Geef een reactie

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…