Home Noord-Brabant Eindhoven Verdachte van drie inbraken en fietsendiefstal aangehouden

Verdachte van drie inbraken en fietsendiefstal aangehouden

De politie heeft in Veldhoven een 34-jarige man uit Polen aangehouden die wordt verdacht van drie woninginbraken en een fietsendiefstal. Surveillerende agenten zagen de Pool dinsdagochtend 26 februari rond 2.00 uur op de Heuvel op een fiets rijden. Toen ze hem controleerden, bleek hij een tas vol inbrekersgereedschap en een kleine hoeveelheid harddrugs bij zich te hebben. De man werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Uit verder onderzoek is gebleken dat hij wordt verdacht van het plegen van drie woninginbraken en een fietsendiefstal in de regio. De inbraken vonden plaats in Eindhoven (maart 2012), Waalre (december 2012) en Reusel (januari 2013). De fiets waar hij op reed, werd in juni 2012 weggehaald in Eindhoven. De man werd bovendien gezocht door de Poolse politie. Hij wordt donderdag 28 februari voorgeleid aan de rechter-commissaris in ‘s-Hertogenbosch.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven, Eindhoven – Gewapende overval op pizzeria in Bureau Brabant

Vanavond vragen we uw hulp in bij een gewapende overval op een pizzeria in Veldhoven. Met …