Home Noord-Brabant Tilburg Tilburger (21) rijbewijs kwijt na forse snelheidsovertreding

Tilburger (21) rijbewijs kwijt na forse snelheidsovertreding

Agenten hebben woensdagmorgen een 21-jarige Tilburger bekeurd die met zijn auto met een ‘gecorrigeerde’ snelheid van 174 km / uur over rijksweg A-58 reed. Ter plaatse geldt normaal een maximumsnelheid van 120 km / uur. Op het gedeelte voor de afslag Tilburg Noord was vanwege wegwerkzaamheden de maximumsnelheid terug gebracht tot 90 km / uur. Op het moment van de overtreding werd er echter niet gewerkt. De beginnend bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Verdachte mede dankzij buurtbewoners aangehouden voor zedenmisdrijf

Buurtbewoners in een aan het Centrum grenzende wijk hebben zondag 3 december jl. omstreeks…