Home Noord-Brabant Eindhoven Tweetal gepakt voor diefstal en heling

Tweetal gepakt voor diefstal en heling

De politie heeft woensdagmiddag twee Eindhovenaren (19 en 21 jaar) aangehouden die verdacht worden van diefstal van brandstof en heling van gestolen kentekenplaten. Daarbij worden ze verdacht van poging doodslag op een medewerker van een tankstation.

Getuigen meldden de politie dat de twee mannen op de Anderlechtstraat in Eindhoven uit een auto waren gestapt en zich van twee kentekenplaten ontdeden. Agenten namen poolshoogte en vonden de platen, die van diefstal afkomstig bleken te zijn. Toen de mannen weer met hun auto wegreden, gingen politiemensen er achteraan en wist ze kort daarna aan te houden. Met de auto bleek kort daarvoor bij een tankstation aan de John F. Kennedylaan brandstof te zijn gestolen. Een medewerker van het tankstation probeerde de auto met de mannen nog tegen te houden, maar zij gingen er snel vandoor. De medewerker kon alleen door opzij te springen voorkomen dat hij werd aangereden. De Eindhovenaren zijn in verzekering gesteld. Hun auto en de kentekenplaten werden in beslag genomen. De pompmedewerker deed aangifte.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…