Home Gelderland Tiel Lastige klant met drugs

Lastige klant met drugs

Woensdagavond is een 18-jarige vrouw uit Utrecht aangehouden omdat ze agenten beledigde en drugs bij zich had. De politie kreeg een melding dat twee vrouwen lastig zouden zijn in een hotel in Tiel. Agenten gingen er naar toe en hoorden van het personeel dat de twee ruzie maakten met het personeel  en dat ze het hotel moesten verlaten. Toen de twee vrouwen aan kwamen lopen, zagen agenten dat de ze onvast ter been waren. Ook kwamen ze al scheldend aan lopen. De agenten verzochten de twee om hun spullen te pakken en het hotel te verlaten. Tijdens het verzamelen van de spullen, schold de 18-jarige de agenten meerdere malen uit. De 18-jarige bleef, ook na meerdere waarschuwingen van de agenten, hen uitschelden en beledigen. Hierop werd ze aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Tijdens het vervoer en fouillering werd er soft- en harddrugs aangetroffen bij de vrouw.

Laad meer Tiel

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…