Home Zuid-Holland Zoetermeer Fietsendieven aangehouden

Fietsendieven aangehouden

Agenten hielden woensdag rond 23.45 uur twee fietsendieven aan in Zoetermeer, op aanwijzing van een alerte getuige. Een getuige zag in het Haagse bos hoe twee mannen met een mountainbike liepen te slepen en belde direct via 1-1-2 de politie. Agenten kregen op basis van het signalement direct het vermoeden dat het zou kunnen gaan om een 41-jarige man die in de buurt van het bos woont. Ze belden bij de man aan, troffen hem en een 27-jarige Hagenaar in beschonken toestand aan en vroegen of ze even rond mochten kijken. In de slaapkamer vonden zij de mountainbike. Hierop zijn de twee mannen aangehouden en meegenomen naar het bureau. Het tweetal zit nog vast voor verhoor, onderzocht wordt wie de eigenaar van de fiets is.

Laad meer Zoetermeer

Geef een reactie

Bekijk ook

Zoetermeer – Drie aanhoudingen na poging bedrijfsinbraak

Een getuige belde zondagochtend 7 oktober omstreeks 5:00 uur de politie om een inbraak te …