Home Noord-Brabant Eindhoven Tweetal opgepakt na vondst alarmpistool in woning

Tweetal opgepakt na vondst alarmpistool in woning

In een woning in Geldrop zijn dinsdagavond een man en een vrouw aangehouden omdat er een alarmpistool in het huis aanwezig was. De politie had daar informatie over gekregen en is rond 20.00 uur de woning binnengegaan. In een slaapkamer vonden de agenten het pistool. Dat is in beslag genomen voor verder onderzoek. De 41-jarige bewoonster en een 41-jarige man uit Eindhoven, die allebei in de woning waren, zijn aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…