Home Gelderland Ede Vernieler aangehouden door tip getuige

Vernieler aangehouden door tip getuige

De politie heeft op dinsdag dankzij een tip van een getuige een 40-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van vernieling van een autoruit. De politie kreeg even voor 14.00 uur een melding dat op de Smaragdstraat in Ede een man in een auto trachtte in te breken. Hij had geprobeerd om met een fles een ruit in te slaan. De getuige volgde de man en zijn informatie werd aan de agenten doorgegeven. Op de Maanderweg werd de verdachte aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Van de auto bleek de ruit dusdanig beschadigd, dat er een nieuwe in moet.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…