Home Noord-Brabant Eindhoven Woninginbreker op heterdaad aangehouden

Woninginbreker op heterdaad aangehouden

Dinsdagmiddag werd een 38-jarige Eindhovenaar op heterdaad aangehouden in een woning aan de Wilhelminastraat in Boekel. Hij wordt er van verdacht daar te hebben ingebroken. De politie kreeg een melding dat waarschijnlijk bij het betreffende huis werd ingebroken. Nadat meerdere politie-eenheden bij de woning waren, doorzochten agenten het pand. Er bleek een raam van de woning te zijn opengebroken. Een van de agenten vond de inbreker op de zolder, waar hij zich had verstopt. De man is overgebracht naar het politiebureau en is ingesloten. Hij is in verzekering gesteld. De bewoonster van het huis deed aangifte. Volgens haar werden er in elk geval enkele sieraden gestolen.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…