Home Noord-Brabant Roosendaal Ruzie loopt uit op schietpartij

Ruzie loopt uit op schietpartij

In de nacht van zaterdag op zondag is een ruzie ontstaan tussen bezoekers van een horecagelegenheid op de Markt in Roosendaal. De amokmakers zijn vervolgens naar buiten gegaan, waar de ruzie op straat is voortgezet. De onenigheid loopt vervolgens zo hoog op, dat een van de ruziemakers, een 46-jarige man uit Roosendaal, een schot lost. De portier van het café wist vervolgens de schutter te overmeesteren en heeft hem aan de gealarmeerde politieagenten overgedragen. Het gebruikte vuurwapen is in beslag genomen.

De andere ruziemaker is niet geraakt en wist zich uit de voeten te maken. Later is de identiteit van de man, een 67-jarige man uit Roosendaal, bekend geworden en is met hem gesproken over de toedracht van de ruzie. Hij heeft vervolgens aangifte gedaan tegen zijn belager.

De verdachte is vandaag voorgeleid aan de Rechter-commissaris en zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden.

Laad meer Roosendaal

Geef een reactie

Bekijk ook

Roosendaal – Jongen gaat tekeer tegen vuilnisbak

Rond 02.30 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag zagen surveillerende agenten dat een dr…