Home Zeeland Middelburg Snelheidscontrole in Middelburg

Snelheidscontrole in Middelburg

Op de Sir Winston Churchilllaan in Middelburg werd dinsdag tussen 09.00 en 11.00 uur snelheidscontrole gehouden. Er passeerden in totaal 285 voertuigen, waarvan er 39 werden gecontroleerd. Er werden 7 personen bekeurd voor de volgende overtredingen.

Drie bekeuringen werden uitgeschreven voor overschrijding van de maximumsnelheid in deze 30 km zone, twee bekeuringen voor het niet op eerste vordering ter inzage afgeven van het rijbewijs. Tot slot werd één bekeuring gegeven voor een ongeldig APK-keuringsbewijs en één bekeuring voor het niet dragen van de autogordel.

Laad meer Middelburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Middelburg – Hardleerse automobilist weer aangehouden na drugsgebruik

Zondagmorgen is een bestuurder in de Wijdaustraat aangehouden, omdat hij positief reageerd…