Home Noord-Brabant Eindhoven Froukje de Both gaf vliegtickets weg in Eindhoven

Froukje de Both gaf vliegtickets weg in Eindhoven

Foto (c) Evert Elzinga

Honderden mensen verzamelden zich in alle vroegte in het Piazza Center in Eindhoven om kans te maken op een gratis retourticket van transavia.com vanaf Eindhoven Airport. De eerste 100 personen die zich bij deze tijdelijke in-check balie melden kregen uit handen van Froukje de Both, Bram Gräber (algemeen directeur transavia.com) en Joost Meijs (algemeen directeur van Eindhoven Airport) twee retourtickets cadeau naar oa. de nieuwe bestemmingen waarop vanaf deze week gevlogen wordt vanaf Eindhoven, de nieuwe thuisbasis van de vliegmaatschappij. Winnaars konden kiezen uit bestemmingen zoals Bologna, Kopenhagen, Napels en Madrid.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…