Home Noord-Brabant Eindhoven SportMáx Karpencross Eindhoven

SportMáx Karpencross Eindhoven

Op zondag 10 maart is sportpark de Hondsheuvels, net als voorgaande jaren, het decor voor de jaarlijks terugkerende SportMáx Karpencross. Deze crossloop maakt onderdeel uit van de Sportplein Eindhoven Kempische Crosscompetitie en wordt georganiseerd door Eindhoven Atletiek.

Verbeterd parcours
Voor iedere categorie is er een passende afstand. Het parcours is ingrijpend verbeterd en de start en finish zijn op het Eef kamerbeek Atletiekcentrum op Sportpark de Hondsheuvels in Eindhoven. De toeschouwers kunnen vanaf de tribune het grootste gedeelte van het parcours zien en de lopers volgen tijdens hun ronden langs o.a. de Dommel. Het is een leuk en uitdagend parcours dat zowel met als zonder spikes te belopen is.

Prijzen
Om 10.00 uur wordt gestart met de Scholierenloop (vanaf groep 3). Daarna volgen de recreanten, Senioren, Masters, Junioren en Pupillen. Iedere deelnemer gaat naar huis met een ereprijs. Geldprijzen zijn er voor de eerste drie in de categorieën van de lange cross: Mannen; Mannen Masters 35; Mannen Masters 45; Vrouwen; Vrouwen Masters 35; Vrouwen Masters 45. Vóór, tijdens en na afloop kunnen deelnemers en toeschouwers gebruik maken van de kleedruimten met warme douches en de kantine van Eindhoven Atletiek.

Inschrijven
De voorinschrijving is geopend en loopt tot en met 3 maart. Op de wedstrijddag zelf kan er ook nog worden ingeschreven. Inschrijven kan hier.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…