Home Zuid-Holland Alphen aan den Rijn Politie zoekt informatie over leven Gosia Orszulik

Politie zoekt informatie over leven Gosia Orszulik

Het rechercheteam dat het overlijden van de 32-jarige Poolse Gosia Orszulik uit Alphen aan de Rijn onderzoekt is nog steeds bezig met het achterhalen wat er sinds het Pinksterweekend (19-20 mei) is gebeurd. Het team is nadrukkelijk op zoek naar personen die informatie hebben over het leven van de overleden Poolse.

Haar lichaam werd woensdag 22 mei ernstig verminkt in een koffer in het water langs de Lisserweg in Weteringbrug. In de weken daarop werden op deze vindplaats in de Ringvaart in Lisserbroek meerdere stoffelijke resten aangetroffen. Door de ernst van de verminking werd de identificatie bemoeilijkt. Uit forensisch onderzoek is vastgesteld dat alle aangetroffen stoffelijke resten van de overleden Poolse vrouw zijn. Haar familie in Polen is inmiddels geïnformeerd. Naar verwachting zullen de stoffelijke resten deze week worden overgedragen aan haar familie in Polen.

De politie hield in het onderzoek naar de vermissing van de 32-jarige Gosia Orszulik dinsdag 21 mei in Alphen aan den Rijn een 45-jarige verdachte aan. De aangehouden verdachte is de echtgenoot van de 32-jarige Poolse. Het rechercheteam gaat in het onderzoek naar het overlijden van de vrouw uit van een misdrijf. De man zit nog steeds vast.

Het team is nadrukkelijk op zoek naar personen die informatie hebben over het leven van de overleden Poolse. Zij woonde sinds eind vorig jaar in de woning aan de Saffierstraat in Alphen aan den Rijn. Zij was enige jaren getrouwd met een eveneens Poolse man (45). Over haar leven en sociale contacten is weinig bekend.

Laad meer Alphen aan den Rijn

Geef een reactie

Bekijk ook

Slechte week voor de Graafschap na puntverlies tegen Jong AZ en GA Eagles

Afgelopen week had de Graafschap een slechte week; het eerste verlies dit seizoen was een …