Home Zuid-Holland Alphen aan den Rijn Benthuizen – Gezocht – Inbraak woning Dorpsstraat Benthuizen

Benthuizen – Gezocht – Inbraak woning Dorpsstraat Benthuizen

De politie is op zoek naar een inbreker die op dinsdag 3 april rond 23.30 uur, in een woning aan de Dorpsstraat in Benthuizen inbreekt. Deze inbreker werd daarbij overlopen door de bewoner en bedreigde hem.

Na een worsteling tussen de bewoner en de inbreker weet deze te ontkomen. Helaas heeft inbreker een grote hoeveelheid sieraden uit de woning weggenomen. Het echtpaar is onzettend geschrokken maar bovenal zijn ze erg verdrietig en boos omdat er een hoop sieraden zijn weggenomen met een zeer emotionele waarde. Ze hopen erg dat er mensen zijn die de sieraden zullen herkennen en weten waar ze zijn. 

 

 

Laad meer Alphen aan den Rijn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…