Home Drenthe Emmen Dronken jongeman aangehouden wegens vernieling

Dronken jongeman aangehouden wegens vernieling

In de Hoofdstraat in Emmen werd van zondag 31 maart op maandag 1 april een 22-jarige man uit Emmen aangehouden omdat hij spiegels van twee auto’s vernielde. De politie kreeg melding over twee ruziënde mannen. Eenmaal aangekomen op de Hoofstraat hoorden agenten van getuigen dat er een groepje jongeren tegen de reclameborden van een horecagelegenheid op de Hoofdstraat trapten. Toen ze daarop door omstanders werden aangesproken sloeg de 22-jarige tegen de spiegels van twee auto’s. De auto’s hebben schade opgelopen. De man werd aangehouden. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Emmen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Emmen – Politie onderzoekt explosie horecagelegenheid centrum Emmen

Aan de Kolhoopstraat in Emmen heeft in de nacht van 19 op 20 oktober 2022 een explosie pla…