Home Limburg Venlo Bestuurder aangehouden met bivakmutsen en ploertendoder

Bestuurder aangehouden met bivakmutsen en ploertendoder

Een 30-jarige man uit Venlo is in de nacht van donderdag op vrijdag rond 02.00 uur nadat agenten hem met hoge snelheid over de Hagerhofweg zagen rijden. Op de Emmastraat kreeg de bestuurder een stopteken waaraan hij voldeed. Bij het openen van het raam van de auto roken agenten een sterke henneplucht. De bestuurder verklaarde een joint te hebben gerookt. Na controle in de auto bleken in de kofferbak twee bivakmutsen te liggen. Ook werd een ploertendoder in de auto aangetroffen. De bestuurder had geen legitimatiebewijs en rijbewijs bij zich en werd overgebracht naar het politiebureau.

Laad meer Venlo

Geef een reactie

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…