Home Limburg Venlo Bestuurder aangehouden met bivakmutsen en ploertendoder

Bestuurder aangehouden met bivakmutsen en ploertendoder

Een 30-jarige man uit Venlo is in de nacht van donderdag op vrijdag rond 02.00 uur nadat agenten hem met hoge snelheid over de Hagerhofweg zagen rijden. Op de Emmastraat kreeg de bestuurder een stopteken waaraan hij voldeed. Bij het openen van het raam van de auto roken agenten een sterke henneplucht. De bestuurder verklaarde een joint te hebben gerookt. Na controle in de auto bleken in de kofferbak twee bivakmutsen te liggen. Ook werd een ploertendoder in de auto aangetroffen. De bestuurder had geen legitimatiebewijs en rijbewijs bij zich en werd overgebracht naar het politiebureau.

Laad meer Venlo

Geef een antwoord

Bekijk ook

Venlo – Nieuwe getuigenoproep zware mishandeling Karbindersstraat

Op vrijdagavond 26 augustus, rond de klok van 22:00 uur, werd een 53-jarige man op de Karb…